Huisregels

Mijn praktijk is op de eerste etage in ons woonhuis, je kunt alleen komen als er een afspraak gemaakt is, aangezien er geen aparte wachtruimte aanwezig is. Beneden is er mogelijkheid voor gebruik van het toilet.
 
Parkeren van de auto kan aan de straat in de parkeervakken, fietsen kunnen voor de deur gestald worden.
 
Bij de eerste afspraak hebben we een kort intakegesprek. Alle informatie is strikt vertrouwelijk en zal niet, zonder toestemming, aan derden worden verstrekt.
 
Als je onder doktersbehandeling bent en/of medicijnen gebruikt, overleg dan altijd met de arts of je een massage mag ondergaan. Geef voor aanvang van de massage aan of je ergens last van hebt en of ergens rekening mee moet worden gehouden m.b.t. je gezondheid, medisch of psychisch verleden of andere zaken die van belang zouden kunnen zijn. Indien er twijfel is over een aandoening of blessure, kan ik ten alle tijden de massage stopzetten en je doorverwijzen naar een arts.
 
De massagepraktijk is niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van niet door cliënt genoemde symptomen, blessures of aandoeningen.
 
Ik behoud mij het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.
 
Hygiëne staat in een hoog vaandel, daarom verzoek ik je voordat je naar de praktijk komt te douchen, dit werkt het meest prettig voor beide partijen.
 
Ik verzoek je vriendelijk om mobiele telefoons uit te zetten tijdens de behandeling.
 
Betaling is alleen mogelijk met cash of middels cadeaubon. Graag bij voorkeur gepaste betaling. Er is geen mogelijkheid voor betalingen met pinpas- of creditcard.
 
De massages zijn gericht op het verbeteren van lichaam en geest en hebben niets met erotiek te maken.
 
Dank voor je aandacht, ik hoop je snel te begroeten bij Tangere Massage.

KvK nummer 66906148
BTW nummer NL001956739B63